Ook de gouden smart op jouw event?

 

Wil je iemand in het zonnetje zetten? Heb je een event waar deze gouden smart niet mag ontbreken? een jarige / Jubilaris of gouden echtpaar ophalen voor een feestje? Of nog op zoek naar een ludieke prijs voor je tennistoernooi? Meld je event aan en wie weten komen we met de gouden smart naar je toe!

/application/files/8615/1902/5670/smart_balloons.png

 

 

 

 

*Als u uw aanvraag verstuurt gaat u akkoord met onze privacyverklaring. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door u gevraagde contact of de door u gevraagde informatie. Wanneer wij telefonisch contact met u opnemen kan dit gesprek worden opgenomen voor kwaliteitsverbeteringsdoeleinden.

 

 

 

 

/application/files/8615/1902/5670/smart_balloons.png

Onze accountmanagers

Dennis Kruitwagen

 

Dennis Kruitwagen is als accountmanager van Rüttchen verantwoordelijk voor de omgeving van Breda en Gorinchem. Bent u geïnteresseerd in een smart of wilt u graag een proefrit maken in de gouden smart forfour? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres. 

 

  dennis.kruitwagen@ruttchen.nl

  06 - 51 42 99 60

Dennis Kruitwagen
Jouke schut

Jouk Schut

 

Jouk Schut is accountmanager van Rüttchen en verantwoordelijk voor de omgeving Tilburg, Den-Bosch en Tiel. Heeft u interesse in een smart of wilt u graag een proefrit in deze unieke gouden smart forfour? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres. 

 

  jouk.schut@ruttchen.nl

  06 - 12 90 65 15